Kamasz lányok miért vannak ennyire oda Billie Eilish-ért?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 04:21
11/22 anonim válasza:
Most úgy őszintén, fáj nektek, hogy Billie Ellisht hallgatnak? Én se vagyok oda érte, de nem fogom azokat piszkálni, akik igen, mert ugye nem vagyunk egyformák.
12/22 anonim válasza:
Mert különlegesnek találják ezt az életunt hozzáállását a dolgokhoz, az erőtlen hangját, az emberekhez való viszonyát. A tinilányok többségének nagy „életfájdalma” van ebben az életkorban, és ezzel a zenei stílussal tudnak azonosulni.
13/22 anonim válasza:
gondolom mert tök átlagos a csaj minden szempontból, ami miatt sokan azt hiszik, hogy akár még ők (szürke, hétköznapi emberek) is híresek lehetnek egy napon
14/22 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Billie-t, és az egyáltalán nem igaz, hogy csak megyek a többiek után, és azért szeretem. Az egész "társasági körömből" egyedül én szeretem.
És azért szeretem, mert könnyen lehet azonosulni a zenéjével. Lehet rájuk bőgni is, de akár ha vidám vagyok akkor is hallgatom.
15/22 anonim válasza:
Amúgy mi a rohadt élet bajotok van vele????Most elolvastam ezeket a csodás válaszokat🙄...ès hogy is mondjam....felcsesztek...
Ahány ember megkérdezi hogy èn mègis miért vagyok annyira oda Billiért mindig el kell mondanom hogy
:K*rv@ra nem azért mert ő “trend” hanem mert:imádom a hangját;zenéit;stílusát;ahogy beszèl másokkal(természetét);de egybe foglalva mindent benne....
17/22 anonim válasza:
#16 Nyugi nem fogok nem kell jönnöd és töröld a szemem...
19/22 anonim válasza:
Nincs kedvem nagyokosokkal beszélni....
20/22 anonim válasza:
#15.
Teljesen egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!