Dancsó Peti akkor most tényleg vett egy luxus lakást vagy csak kamuzott a reklám miatt?
https://www.youtube.com/watch?v=wHBHG_2qNuE&feature=share
Ebben a videóban mutatta,ugyan ott volt,hogy szponzorált videó,és az otthon centrum támogatta,de elméletileg ő bemutatta a sajátját is amit vett,és ahova elméletileg be fog költözni,de ez 7 hónapja volt,és még mindig a régi helyén van.Akkor most kamuzott vagy nem?
Rendszeresen nem nézem. Akkor nézegettem a videóit amikor még vicces filmbemutatókat csinált. Pont ma dobta fel nekem a Youtube az ajánlóban a második részét a lakásvásárlásos videójának (kéretlenül) és ezért megnéztem az elsőt részt is.
Szerintem ez így vállalhatatlan:
1. Arról szól a reklám, hogy ha ingatlant akartok venni akkor bízzátok meg az "Otthony" Centrumot és ne sajnáljátok tőlük a jutalékot. Az a gáz, hogy az O.C. keze nagyon benne volt az ingatlanárak gyors növekedésében (a kormánynak és az airbnb-nek és társainak is) és akkoriban kapott is az O.C. egy szerintem nem elég nagy bírságot a piac manipulálása és egy másik nagyobb ingatlanos vállalattal kartellezés matt.
2. Dancsó azt mondja, hogy ne sajnáljátok a pénzt az ingatlanostól, de még ő is inkább reklámmal fizette ki azt a jutalékot ami nyilvánvaló.
Ettől függetlenül lehet, hogy a valóságban is vett lakást de a lőtér szomszédságában lakó kutyát nem érdekli: Már az ókor óta léteznek akik kb fa..verés szintű munkával sokat keresnek (ma ezekre jó példák a videósok), ezért megérdemli a kecót mint a Kardashian szintű celebek is a vagyonukat akiket szarkasztikusan szokott gúnyolni. Ez ám az irónia. Komolyra ferdítve a szót, a medencét hiányoltam, mert minden valamirevaló celebnek medence is kell. Matraccal. De olyant biztos nem talált neki az ingatlanyos cég. Ugye, hogy nem is annyira jók ezek az ingatlanosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!