Miért tesznek fel retusált képet?
Azért mert csak magát lesi retus alatt, a környezetet nem. Mennyi ilyen hullámos falat láttam már celebektől.
És szerkesztés közben is észre lehet venni, csak ennyi eszük van. Odaállnak valami egyenes dolog mellé és meg se nézik...
Megnéztem azt a képet, konkrétan a járólap is görbe lett körülötte, az ajtó hullámos, meg a másik kezénél a szekrény. Gyönyörű. A reklám hashtag meg valahogy kimaradt a felsorolásból.
Úristen 😂 Eddig azt hittem, hogy ez a nő értelmes és igényes de ez mi te jó ég 😂 Görbül az ajtó, a padló, a felmosó de még a fal is mindeközben 2 hashtaget is elírt és a #reklám -ot pedig kihagyta. Anyám borogass, ez a legalja.
Rendszeresen látni amúgy ahogy egyesek megszerkesztik a képeiket és nem fér a fejembe, hogy nem látják basszus??? Facetuneban konkrétan egy vonás lett volna a görbülő teret visszaegyenesíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!