Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért tesznek fel retusált képet?

Miért tesznek fel retusált képet?

Figyelt kérdés
Horváth Éva nemrég kitett egy képet az Instagram oldalára. Látszik rajta, hgoy szerkesztve van. Valaki megkérdezte, hogy miért furcsák az ajtón a díszek. Mások válaszoltak hogy meghúzta a retus. Én oda írtam hogy hullámos az ajtó is. Valóban látszott hogy a kezénél és a hasánál szerkesztve van. Erre letiltott. Nyilván nem fogok eret vágni magamon, de ha egyszer kitesz egy ilyen képet, legalább nézze át. Nem is értem miért retusál, szép és formás nő anélkül is. Komolyan ez a divat?
2020. máj. 26. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Az insta képek 90%-a retusált. Szerinted szép anélkül is, szerinte meg a fotósa/menedzsere szerint nem eléggé. És nem mindenki elég szemfüles, hogy kijavítsa teljesen a hibákat, pláne ha mobilos alkalmazásban retusált.
2020. máj. 26. 23:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez egy otthon készült kép. Ráadásul nagyon szembetűnő. Azért furcsa, mert amiket feltedz videókat látszik hogy jól néz ki, egyáltalán kövér. Még csak nem is az arca van retusálva, és látszik hogy hajlanak a bútorok. Azért azt csak észre lehet venni. :)
2020. máj. 26. 23:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kövér *
2020. máj. 26. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor biztos mobilon csinálta, ahol nem nagyon lehet szép munkát végezni és bízott benne hogy nem veszik észre mások, ami nyilván hülye gondolat, de mindenkinek van hülye gondolata.
2020. máj. 26. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért mert csak magát lesi retus alatt, a környezetet nem. Mennyi ilyen hullámos falat láttam már celebektől.

És szerkesztés közben is észre lehet venni, csak ennyi eszük van. Odaállnak valami egyenes dolog mellé és meg se nézik...

Megnéztem azt a képet, konkrétan a járólap is görbe lett körülötte, az ajtó hullámos, meg a másik kezénél a szekrény. Gyönyörű. A reklám hashtag meg valahogy kimaradt a felsorolásból.

2020. máj. 27. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Úristen 😂 Eddig azt hittem, hogy ez a nő értelmes és igényes de ez mi te jó ég 😂 Görbül az ajtó, a padló, a felmosó de még a fal is mindeközben 2 hashtaget is elírt és a #reklám -ot pedig kihagyta. Anyám borogass, ez a legalja.

Rendszeresen látni amúgy ahogy egyesek megszerkesztik a képeiket és nem fér a fejembe, hogy nem látják basszus??? Facetuneban konkrétan egy vonás lett volna a görbülő teret visszaegyenesíteni...

2020. máj. 27. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Most nézem, még a felmosó nyele is görbe. Azt nem értem, szeretnék én így kinézni ennyi idősen. Olyan mintha szándékosan csinálta volna.
2020. máj. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!