Szerintetek nem vérciki már ez a Berki babaprojekt?
Figyelt kérdés
Mazsi màr fél éve kb havonta nyilatkozza az újságoknak/tv-nek hogy fú, ők belekezdtek a babaprojektbe, de még mindig nem jött nekik össze. A napokban már a sokadik ilyen nyilatkozat jött ki.
Hogy lehet ennyi eszük, vagy csak a pénzért csinálják? Mi van ha nem is jön össze a gyerek egyáltalán? Lelkileg mennyire megterhelő már az is, hogy hónapról hónapra szembesülnek azzal hogy megint nem sikerült...nem mèg a médiában nyilatkozgatni. Közben meg làtszik a gesztusokból, hogy Berki nem is szereti Mazsit(pl eltolta a kezét is)
Csak szerintem gáz ez az egèsz?
2020. máj. 8. 11:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem ők maguk egy gáz páros. Renátát úgy lehúzta Berki, hogy öröm nézni, mert a csaj elég sok pénzzel szállt ki az előző házasságából, illetve saját vállalkozása is volt. Valami cukrászda. Néha szembe jön velem egy-egy posztjukon, és szerintem a csaj egyre rosszabbul néz ki, ez a Berki teljesen tonkreteszi és hülyére veszi, folyton hülyét csinal belőle ország-világ előtt
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor elég sokan latjuk így. Csak nem értem, hogy a hírnév miatt tette tönkre magát a csaj, vagy tényleg annyira szereti a Berkit hogy nem veszi észre h folyton megalázza.
2020. máj. 8. 19:34
3/5 anonim válasza:
Igen! Berkinek egyértelműen a Renáta pénze kellett, amit a hölgy az előző házasságából zsákmányolt, ez a házassága is egy profit neki, úgy mint a kislánya, akit feszt mutogat, szerepeltet instagramjan. . De hát miert is nem meglepő? Berkinek csak a pénz a fontos, csak rá kell nézni a Renatara. En nem akarom bántani szegényt, de egy teljesen átlagos lány. Sőt, még némely képen csúnyácska is. Nem mintha Berki helyes pasi lenne , de valljuk be, ha a testét nézzük azért elég sok nő megfordulna utána. És hát, valahogy nem egy Mazsit kepzelne az ember mellé, de hát ha ők igy boldogok, akkor legyenek azok!
4/5 anonim válasza:
Kecskeméten mindenki úgy tudja, hogy elvetette a férjétől való gyerekét mikor betoppant Berki. Ha ez igaz, akkor nem csoda,vagy nem jön össze a baba. Bár őszintén szólva nem is lenne boldog élete egy nárcisztikus apa mellett, házasságuk sem bírná ki, hogy mostantól nem csak az urát szolgálná ki, hanem megoszlana a figyelme
5/5 anonim válasza:
Igen, tényleg elvetette a babát. Amúgy ismerősöméknél béreltek a férjével egy ikerház egy felét az Istenhegyen, nem volt saját házuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!