Maisse Williams szerepelt már felnőtt tartalmú filmekben?
Figyelt kérdés
Mert kedvenc színésznőm, és pont ma olvastam róla hogy ilyen filmjei is vannak. De nehezen hiszem el2020. ápr. 25. 14:45
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek biztos nem megszerkesztettek?
2020. ápr. 25. 15:29
3/8 anonim válasza:
Kétlem, hogy szerepelt volna, de a linkelt videóra nagyon feltűnően szerkesztve van az arc.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom. Lehetséges nem értek a photoshophoz csak rákerestem és ezt találtam.
5/8 anonim válasza:
Ezek szerkesztett videók... 🤦♂️ Ott a komment szekcióban az eredeti "előadó hölgy" :D
6/8 A kérdező kommentje:
Pedig egy két helyen tényleg olyan mintha ő lenne
De biztos igazad van
2020. ápr. 25. 18:42
7/8 anonim válasza:
Ha jobban megnézed a linkelt videó utolsó fél percénél az arcot és akár le is lassítod a videót, látszik, hogy a program nem tudja lekövetni az arcot és a szeme "rácsúszik" a lepedőre, plusz egy pillanatra eltűnik a szerkesztett arc mikor elhúzza a kezét az arca előtt és felvillan az eredeti lány szeme.
8/8 anonim válasza:
Trónok harcában volt olyan jelenete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!