Szerintem az túlzás, hogy szép, viszont az is, hogy csúnya. Nem tudom igazából megállapítani. Nekem teljesen olyan, mint Andie McDowell. Talán a szerepei (Mamma mia!, stb. stb.) szépítik meg. Inkább különleges, vagy furcsa, mint SZÉP!
2010. aug. 8. 19:46
6/10 anonim válasza:
Azért, ha néztek róla fiatal kori képeket, nem mondhatjátok, hogy nem volt szép, mert szerintem kimondottan az volt. És hasonlítsátok össze a mai képeivel. Gyakorlatilag szinte semmit nem változott, csak talán egy kicsit hízott, ami még jól is áll neki.
2010. aug. 8. 20:19
7/10 anonim válasza:
mostmár nem éppen szép,de régebben elment.de a színészi tehetsége fantasztikus.:D
2010. aug. 9. 22:01
8/10 anonim válasza:
A korához képest egyáltalán nem
2010. okt. 27. 17:25
9/10 anonim válasza:
Sztem szép! Nem sok színésznő néz így ki 62 évesen.
2011. szept. 23. 23:54
10/10 anonim válasza:
"Csúnya, ellenszenves, nagyszájú gyereknek" nevezte magát egy interjúban.
Szó ami szó, tényleg karakteres arca van. Csakhogy amíg fiatalkorában "karakteresen szép arca volt", idős korára az amúgy is egyedi vonásai "megcsúnyultak". Ettől függetlenül napjaink egyik legjobb színésznője.
Ebből a szempontból olyan, mint James Woods, Jack Nicholson, Wendy Hiller, Angela Langsbury, vagy Sarah Jessica Parker: Mindegyiknek "furcsán csinos arca" volt fiatalkorában, ám ahogy öregedtek, úgy "csúnyultak".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!