Radics Peti miért dolgozik még mindig beteghordóként, mikor a youtube-ból kényelmesen meg bírna élni?
De, fizet neki a YouTube bőséggel, mivel nem minden videója áll káromkodásból, és sok-sok tartalma van amiben nincs harmadik feles képi anyag, se zene (újabban saját magának ír zenéket a videói alá) plusz tele van szponzorációkkal is. Minden harmadik-negyedik videója fizetett. Emellett a Doom Eternal videójában be is jelentette, hogy a szponzorált videóiból befolyó összeg nagy százalékát jótékonykodásra használja fel. Erről később lesznek adatok is.
Ott van a merch shopja is ami ekkora nézőseregnél valószínű hogy szépen termel. Plusz patreon, vimeo, rendezvényekből is folyik be összeg.
Hidd el, Petinek bőven elég lenne otthon ülni és videózgatni, elég valószínű, hogy a srác már rég milliomos.
Azért dolgozik az egészségügyben, mert szereti csinálni és amennyire lejön a videóiból, eléggé földhöz ragadt ember.
Sztárallűröktől mentes, teljesen pozitív figura, ezt személyesen is bizonyította.
Ő megmaradt embernek mert az akart maradni, ez a szerény véleményem.
Nem tudom miért minuszolták az előző hozzászólót ennyien, de csak alátámasztani tudom őt, mivel együtt dolgozom Petivel a korházban.
Kedves, segítőkész, itt ismertem meg és csak utána mondták a kollégák hogy ki is ő.
Tényleg egy normális pali, több védőfelszerelést intéz az itt dolgozóknak mint a korház, adakozik a koronavírus miatt munkanélkülivé váltaknak és még tudnám sorolni.
Nem nyalás, de ha valaki, ő tényleg nem az a "sztár" aki elvan szállva magától. A "gonosz barát" videója is arról árulkodik hogy szeret másokkal foglalkozni, ezért is van itt az egészségügyben mert segíteni akar embereken.
15#
Köszi a választ és üdvözlöm innen is mint gyk-s!:)
"Vagy ott van Dancsó aki állítása szerint hitel mentesen szülői segítség nélkül sporolt össze egy V. kerületi lakásra"
Jahh minden zs**ó ezzel a dumával jön, csak sajnos hazugság mint kb. minden, amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!