Mi a véleményed Mr Bustáról?
Figyelt kérdés
Tesóm szereti(vagy inkább szerette), és múltkor mutatott egy videót, amelyben a Fankadelit alázza. Kb. fél percig bírtam hallgatni. Undorító ez az ember! Van még sok hozzá hasonló forma, de alpáriságban szerintem überelhetetlen. Két dolog szomorít el ezzel kapcsolatban: 1) hogy ő ebből meg tud élni 2) olvastam a youtube-os hozzászólásokat a videó alatt, és azt tapasztaltam, hogy egy csomó embernek ez tetszik, és dicsérik a "munkásságát". Tisztára szomorú egyes emberek számára ez a zene, és ez a követendő példa.2010. júl. 25. 20:56
11/15 anonim válasza:
Jó faszi ehhez kétség sem férhet. :D
12/15 anonim válasza:
Nem értitek, amit ő képvisel .. a Mo-n a leghitelesebb, szókimondóbb rapper. SOha nem énekelt fegyverekről és a többiről csak az életéről, és fankát azért olotja mert csicska volt vele, és csak a pénz érdekli. Busta a saját erejéből lett ismert az ug-n belül. nem szopkodott senkit a médiába. ;)
13/15 anonim válasza:
Nem egy számából kéne megítélni !!!!! Mert Mo ő a leghitelesebb raper mert csak arról raper amit megél!!!
14/15 anonim válasza:
Igazából én nem ismerem annyira, és a zenei ízlésem elég sokszínű (mindent meghallgatok...), de azt kell hogy mondjam, van pár száma ami tetszik nekem.
Pl.: Utcahimnusz, vagy Pakk pakk a fejbe
de már elég rég hallgattam....
16L :)
15/15 anonim válasza:
Miért mondja mindenki hogy Mr. Busta tett le valamit az asztalra? Szerintem egy szar szemét szar alak. Eleve egy normál ember ha még tudja is hogy jó,nem mond olyat hogy én vagyok a legnagyobb rap fenomén. Egy mellét verő szar csicska és NÁLAM többet tett le az asztalra,de nem biztos arra büszke kéne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!