Szerintetek melyik BTS tag szűz még és melyik nem? (többi lent)
Igazából tisztában vagyok vele hogy az ég világon semmi közöm hozzá,csak éppen kíváncsi vagyok ti szerintetek ki az, és ki nem? szerintetek van párjuk vagy ilyen barátság extrákban vannak?!
+ Hallottam olyat is hogy Jungkook-nak prostival volt dolga,ez igaz?
Felnőtt húszaséveikben járó férfiak, 100%, hogy nem szűzek. És akár milyen hihetetlen, valószínűleg már egymással is csináltak dolgokat, hiszen vagy 10 éve össze vannak zárva. Nem azt mondom, hogy meleg mind, hanem, hogy valószínűleg már értek egymáshoz. (Ráadásul Jin ée Tae már zuhanyoztak is együtt, nem tudom mikor, vagy melyik interjúban mondták.)
Minden joguk megvan, hogy párjuk legyen, és én nagyon remélem, hogy van is nekik.
11-es vagyok.
#12 miért lennék beteges fantáziájú rajongó? Én shippelgetek senkit senkivel, nem is szeretem a shipeket, nincs közöm hozzá. Csak tényeket mondtam.
Ráadásul még army sem vagyok.
#14, akkor bocsánat, hogy ezt feltételeztem rólad😅
De most komolyan, attól, hogy valaki évek óta egy fedél alatt él valakivel, még nem jelenti azt, hogy szexuálisan közelednek is egymáshoz. Igaz, én lány vagyok, de évekig voltam kollégista, bizony láttuk egymást meztelenül a lányokkal, sőt, alkalomadtán zuhanyoztunk is együtt, amikor tele volt a zuhanyzó, így gyorsabban letudtuk. 😅
De sosem csináltunk semmi olyat.
Nyilván már biztos vagyok benne hogy nem szűzek.Fix Jin pl tuti fix hogy már nem szűz hiszen már 31 éves és az már gáz lenne ha nem csinálna mondjuk O dolguk nem szólok bele
Amúgy sztem biztos hogy valamelyikuknek is van barátja csak titoklják mivel ezt titkolni kell mert ha nem titkolják hatalmas nagy botrány törne ki a neten meg mindenütt és alapból nem szabad elárulniuk viszont a jisoo a Blackpink-ből nagyon bátor volt hiszen felvállalta hogy Ahn Boh Hyunnal jár csak sajnos az a kapcsolat már megszűnt ennyi igazábol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!