Mi Justin Bieber vagy Taylor Lautner vagy Bodnár Gábor (Bubiii) msn címe?
Figyelt kérdés
előre is kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pusziiiiiiiiiiiiiiiiii2010. júl. 25. 17:14
1/11 anonim válasza:
iamjustinbiberandiamgay@hotmail.com
taylorlautner@hotmail.com
b+ hát hoann tudnánk??:O
2/11 hell-ikon válasza:
Ugye ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan...?
Biztos van nyilvános Msn címük arra, hogy a nap 24 órájában, több millió rajongó, sápítozó tinilánnyal chateljenek...
Komolyan ezt hiszed?
3/11 anonim válasza:
bazzénvgyokjustin@windowslive.com
taylorg.civgyokpuszi@hotmail.com
gabiigabigciigabi@hotmail.com
4/11 anonim válasza:
És mit mondanál jusztinkának? "I'm your biggest fan! I love you! You're very hot!" erre írja, mint mindenki másnak: "Thanx" És ez most miért jó? Sose értem megaz ilyen lányokat, pedig csaj vok..
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de amm ezt a kérdést nem én írtam ki hanem itt volt bnőm és ő!! :D
2010. júl. 26. 01:15
6/11 anonim válasza:
Ha valaki szereti pl.justin-t akkor biztos kíváncsi a msn címére ahogy énis.Igaz abban eggyet értek,hogy úgy sem tudnák mit írni.De azért tök izgi lenne egy külföldi sztárnak üzenetet küldeni.
7/11 anonim válasza:
látod.. milyen vagy...
lmondod hog én voltam..
18/f
8/11 A kérdező kommentje:
miért?? nevet nem mondtam!!csak annyit hogy nem én kérdeztem XDXD
2010. júl. 27. 00:28
9/11 anonim válasza:
most komolyan mért nem érti meg a sok ember hogy ilyen sztároknak nincs msn címe!!!!!!!!!!!
már csak azért is mert vagy 1000000 partnere lenne és minden másodpercben pruttyögne az msn szerinted arra van kedve hogy beszélgessen msn-en 1000000 emberrel??????????
10/11 anonim válasza:
előző válazsoló szerintem meg van msn-jük mert bezsélgetnek ők is csak a barátjsikkal nem a rahóngóikkal és nem fogják cs ugy közzé tenni :D amugy egy rajóngó mit tufna velük bezsélni... enyi szval senki enm fogja tudni neked megmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!