Van aki ismeri Dancsó Pétert személyesen is? Milyen emberileg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 10:38
3/11 anonim válasza:
Egy nagyképű alak lehet. Tipikus pózer. Ehhez nem kell személyesen ismerni, látszik rajta.
5/11 anonim válasza:
Aki nem bírja a stílusát... Vagyis a szarkazmust, az biztos nem bírná... De az olyanok a fél világot nem bírnák.
6/11 anonim válasza:
full beszariból vezérbe vált át annak függvényében hogy épp kikkel van és hol
7/11 A kérdező kommentje:
#6-osnak: elhiszem, hogy ez a benyomásod róla, de azért sokan vannak így.
Pl. én nagyon szégyenlős vagyok idegenek előtt (csoporttársak, előadó , random ember a buszon stb.).
Közelebbi ismerettségi körömben azért már sokkal nagyobb a hangom. VISZONT soha nem megyek át diktátorba, ezt azért elismerem!
2020. febr. 25. 10:08
8/11 anonim válasza:
Egyszerű: győzike+vágó istván=dancsó
Egy ripacs de ha kell sunyi,béna és nagyképű okoskodó de buta egoista báb.
9/11 anonim válasza:
Szerintem Dancsó egy gátlástalan törtető pszichopata, aki bármilyen moslék szintre képes lesüllyedni, ahhoz képest a magas szinthez képest ahonnan valamikor elindult, ha az plusz nézőket és pénzt hoz.
10/11 anonim válasza:
Durva amúgy, hogy rengetek feliratkozója van, még is a kommentek nagytöbbsége szidja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!