Kik a leggazdagabb sportolók?
Figyelt kérdés
Beírtam a google keresőbe hogy "a leggazdagabb sportolók" végiggörgettem az első oldalt és az összes találatra kattintva csak arról kaptam információt hogy kik a legjobban megfizetett sportolók egy adott éveben vagy időszakban.2020. jan. 27. 17:54
2/4 A kérdező kommentje:
Nem az atlétákra vagyok kíváncsi.
Hanem en bloc a sportolókra beleértve a Forma 1-es versenyzőket.
2020. jan. 27. 19:27
3/4 anonim válasza:
Egy amatőr, és csapnivaló focista, Orbán Viktor. Mészáros Lőrincet felhasználva nevére iratta a fél országot, és a zsebében landolt az EU-s támogatások jelentős része. Vagyona becslések szerint elérheti a kétmilliárd dollárt.
4/4 anonim válasza:
Arra vagy kíváncsi, aki magából a sportból keres nagyon sokat?
A golfozók, teniszezők, focisták, NBA játékosok elképesztő pénzeket tudnak keresni csak magával a sporttal is.
A reklámbevételek csak ezután jönnek, az sokszor többszöröse a sportból származó pénznek. Jordan kb 6x annyit keresett a reklámmal és a saját márkával aktív korában, mint amit a Bulls fizetett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!