Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Norbi update oldalán mi ez a...

Norbi update oldalán mi ez a sok Bionicle-s troll kérdés?

Figyelt kérdés
Mi ennek az előzménye?

2020. jan. 25. 02:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Linkeld, légy szíves
2020. jan. 25. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Az utolsó live videó alatti hozzászólásokat böngészed, akkor csomó ilyet találsz, amiben különböző kérdéseket tesznek fel Norbinak a Lego Bionicle játékokkal kapcsolatban. Másolok ide párat:

"Kopaka a jeg ura bionicle-t vennek"

"Norbi, ez mind szép és jó volt de légyszi mutasd már meg a Bionicle gyűjteményed, ezért gyűltünk itt össze ennyien"

"gy ismerősöm (nem én! Én csak kérdezem) lenyelt egy Pahrak fejet. Mivel ez egy kő alapú Bohrok, úgy gondolom, egy utána küldött Keto cipó segíthet neki a "kijutásban". Mit gondolsz, járható út?"

"Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, mind tudják a lelkük mélyén, hogy a Nidhiki a legjobb Bionicle!"

2020. jan. 25. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Világ életemben nem hittem volna hogy a Bionicle-ök még egyszer a köztudatban lesznek, pláne nem ilyen kontextusban.
2020. jan. 25. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A Bionicle potens mém-alapanyag és még mindig van jó pár rajongója, akik sokat gondolnak rá és beleerőltetik mindenféle szarba, amihez az égvilágon semmi köze nincs. Pár éve volt egy hatalmas nemzetközi Bionicle mém áradat, ami egy külföldi Reddit szerverről indult, és senki sem értette, hogy mi volt az apropója.

Lehet csak arra célzott valaki, hogy a Bionicle játékok gizdák és aránytalanok, mint egy rossz kondiban lévő ember, és ez indította be a többi marháskodást.

2020. febr. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!