Ti is irigylitek Vajna Timit?
Figyelt kérdés
Olyan gyönyörű és boldog az élete és rengeteg pénze van szerintem csodálatos az élete, és nagyon okos is, mindenki irigyli a szépsége és a sok pénze miat.2020. jan. 18. 18:27
1/9 anonim válasza:
Természetesen irigylem. Főleg az okosságát.
2/9 anonim válasza:
Nem irigylem. Azt gondolom, hogy valami baj lehet a szemeddel, ill. füleddel, - ha te komolyan gondolod, hogy ennyire irigylésre méltó helyzetben van ez a nő, - de hát te tudod.
5/9 anonim válasza:
A boldogság halvány szikrája sem látszott rajta soha
6/9 anonim válasza:
Ilyet is csak az kérdez aki szerint a pénz minden.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem a pénz minden nekem TIMI (lenne) a minden
2020. jan. 18. 21:10
8/9 anonim válasza:
Hát, őt pont nem. Van olyan híresség, akivel néha szívesen cserélnék, de úgy nagyjából elégedett vagyok az életemmel, szóval ezek általában átmeneti pillanatok. De Vajna Timi az pont nincs rajta a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!