Hülye vagyok, ha ezt megcsinálom? Korábban nem csináltam még ilyet.
A történet az, hogy követek egy nem magyar, ismert nőt. Nem rajongója vagyok, inkább motiválò számomra. A napokban megjelent ròla egy cikk ès volt egy kép ròla a háza előtt (tuti az ő háza mert azzal kapcsolatban született a cikk). És volt egy épület a ház mellett, amin egy tábla teljesen olvashatò volt. Beírtam a google terkepbe és így meglett a címe.
Nem vagyok egy rajongò tìpus, de kedvet kaptam hozzá, hogy írnék neki egy levelet és küldenék neki a csomagban egy személyes ajándékot is mert tenyleg sokat köszönhetek a munkásságànak.
Őszintén érdekelne hogy mit gondoltok erről. Totál hülyeség lenne? Meg sem kapja? Csak azert h tudjatok viszonyitani, kb 1,5 millio kovetoje van instán és egy Europaval szomszédos országban èl. Szerintetek csak pènzkidobás lenne igy is hogy a konkret cime megvan?
Miért ez a két lehetőség létezne, hogy odaadja valakinek, vagy kidobja!
Ne hülyéskedj már!
Ez egy ajándék lenne, mármint ha szeélyes dolog, akkor simén kiteheti a polcra, és örömmel tölti el, hogy a munkássága sokaknak erőt ad.
Max akkor ajándékozza el, ha mondjuk a 10. ugyanolyan vázát kapja.
Kidobni biztos nem fogja.
Szerintem még egy válaszlevélben meg is köszöni, és ír pár kedves sort.
Ha van neki asszisztense, akkor ez is szerepel a feladatai között, mivel épp azért lehet valaki pozitív értelemben vett híres ember, mert az ilyenekre is figyel.
Én még a 90-es években írtam rajongói leveleket zenekaroknak, és bár nem küldtem ajándékot, kaptam választ.
Kérdező, privátban megírod, ki ő, aki ennyire inspirál téged, és mit küldenél neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!