Opitz Barbi és Tóth Gabi min vesztek össze?
Figyelt kérdés
#Tóth Gabi #Opitzbarbi
2020. jan. 17. 21:55
1/5 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy összevesztek?
Én nem olvastam erről semmit.
3/5 anonim válasza:
azon vesztek össze, hogy írjon-e a blikk róluk cikket vagy ne...nem tudni ki melyik oldalon állt, de látod. a cikk megszületett, szóval valamelyikőjük nyert.
4/5 anonim válasza:
Ja, hogy ez ennyire régi...
Mostanában semmi hír erről, Barbiról nem is hallok, látok cikkeket sem, pedig kedveltem.
Gabi meg egész mással kerül be a bulvárhírekbe mostanában.
Lehet, hogy régen olvastam erről, de ez a cikk már 3 éves!
A címek kattintásvadászok, de nekem az jön le a szövegből, hogy nem volt balhé, csak már nem keresik egymást, nem találkoznak, eltávolodtak egymástól.
Mondjuk nem lep meg, Gabi egy nagy színésznő, mindig nagy szavakat használ, teátrális, túlzó mozdulatokkal.
A "mindig melletted leszek, mindig számíthatsz rám" is egy ilyen volt. A show része.
5/5 anonim válasza:
Azon, hogy megyik a hülyébb pi..a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!