A Polgár család vagyona honnan ered?
Figyelt kérdés
YouTube-ozás közben bukkantam rájuk hogy van csatornájuk Polgar net néven. Nemes egyszerűséggel csak felvetődött bennem a kérdés hogy mivel foglalkoznak. Ha publikus ez egyáltalán... Egyébként semmilyen hátsó illetve rossz gondolatom nincs róluk. Megnéztem jó pár db videót a csatornájukon és a videóik alatt lévő kommentelők többségével egyetértek maximálisan hogy szerethető emberek.2020. jan. 15. 02:54
1/7 anonim válasza:
Onnan hogy megtermelték?
Az öreg olyannak tűnik, akinek nagyon jó érzéke van hozzá hogy mihez és hogy kell nyúlni hogy abból sok pénz legyen. Klapka is ilyen volt.
2/7 anonim válasza:
Hamis festményekből.
/Google: “Polgár Árpád hamis”/
3/7 A kérdező kommentje:
" Onnan hogy megtermelték? "
Ne haragudj a kérdésemért de te hány éves vagy ha szabad ezt tudni ? Érdekes gondolkodásmód hogy sok sok milliárd ft megszerzése az annyi hogy megtermelték.
2020. jan. 15. 07:29
4/7 anonim válasza:
A sakkozás is jól fizet, el se hinnéd milyen jól. A Polgár lányok pedig mind világbajnok, elit sakkozók, nem hiszem hogy anyagi gondjaik lennének. Azt mondjuk nem tudtam hogy van Youtube-csatornájuk is.
5/7 anonim válasza:
07:29
Az én gondolkodásmódom hány évesé? Miért te mit gondolsz? Hogy a pénzt a Jézuska hozzá?
6/7 anonim válasza:
mi olyan hihetetlen abban, hogy megtermelte? van egyébként több hosszabb interjú is róla, videóban is beszélt a "vállalhatóbb" sztorikról...hogy ő már fiatal korában is nagy bizniszekben volt benne...meg aztán igen, volt a hamis festmény eladása...amilyen sok idióta ember van akár országon belül is, nagyon is egyszerű meggazdagodni másokból...csak akiknek nincsenek ilyen ambícióik, azok el sem hiszik, mert nekik csak a kétkezi munka a becsületes...
7/7 anonim válasza:
Biztos kézből tudom, hogy nem tiszta pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!