Kpop fanok! Ti szoktatok örülni ha két idolról kiderül, hogy randiznak?
A napokban láttam a hírt, hogy Momo a Twice-ból és Heechul a Super Junior-ból együtt vannak és én nagyon örülök nekik. Viszont ilyen hírek körül mindig szoktam látni úgy általánosságban, hogy egyes fanok ki vannak akadva. Én ezt személy szerint nem igazán értem, de nem mennek most bele.
Szóval ti mit gondoltok az említett párosról? Illetve ti szoktatok örülni ilyen híreknek?
#3, persze, nyilván van arra példa, hogy híresség nem hírességgel jön össze. Csak hogy kpopnál maradjunk, épp az imént olvastam, hogy Chen az EXO-ból hamarosan megházasodik, egy nem hírességet vesz el, ráadásul a lány babát vár. Na azt hiszem, ez mégjobban ki fogja csapni a biztosítékot egyes elvakult rajongóknál, mint Momo és Heechul esete. XDD
Szóval nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nem sok valószínűsége van. Amikor többtízezer tinilány sziklaszilárdan hisz abban, hogy a kedvenc hírességük egynap tényleg felfigyel rájuk, és beléjük szeret, az egy kicsit beteges. Álmodozni persze szabad, de amikor valaki már azt hiszi, hogy ez a valóság, és tényleg meg fog történni, az baj. És sajnos vannak ilyenek. :/
Húha, ez a Chen-es dolog lesokkolt. :D Mikor írtam a kommentet akkor még nem volt bejelentve a hír! Hát, én azt se tudtam, hogy van kapcsolata. Ezek után azt hiszem, hogy a többieknek is van nyilván, csak titkolják. De ha eddig nem buktak le akkor miért éppen most jelentették be?
(jó, az esküvő valószínű azért, mert jön a baba, és Koreában az az elfogadott, hogy előtte összeházasodnak). Na de azért furcsa, állítólag már 7 hónapos terhes a lány, már korábban is lehetett volna a lagzi.
#5, az csak pletyka, hogy már 7 hónapos terhes a lány, egyáltalán nincs megerősítve sehol.
Engem nem sokkolt le a hír, én nagyon örültem neki. :)
Persze, nyilván van párkapcsolatuk az idoloknak, attól, hogy nem hozzák nyilvánosságra. Ők is ugyanolyan emberek, mint mindenki más, és megérdemlik a boldogságot.
Amúgy FTISLAND Minhwannal és a LABOUM lánybanda volt tagjával, Yulhee-vel ugyanez volt a helyzet, előbb lett terhes a csaj, aztán jelentették be az esküvőt. :)
De végülis ez nem olyan nagy baj szerintem, és Koreában sem nézik annyira vészesen rossz szemmel, csak a lényeg, hogy apa mellett nőjön fel a gyerek. Az egyedülálló anyákat viszont sajnos nagyon elítléli a koreai társadalom. :/:
#7, ne haragudj, de te nagyon beteg vagy. Tisztában vagy a pedofília szó jelentésével? Momo nem gyerek, hanem egy felnőtt nő.
Szerintem ebben a párkapcsolatban nincsen semmi beteges, két felnőtt emberről van szó. Testileg miért lenne sok a korkülönbség? Nem egy kislányról és egy öregemberről beszélsz. Mentálisan? Az, hogy ki mennyire érett, nem az életkortól függ. Ettől még simán összeillhetnek.
8-as teljesen normális vagyok! és nézd át még egyszer hogy mit írtam! pedofil/ragadozó hajlamai! a pedofilizmus+ragadozó nem csak azt jelenti hogy testileg éretlen lányt kedvel hanem mentálisan is éretlent/fiatalt kedvel! és bocs de a különböző társadalmi és egyéb helyzetek miatt kialakult tapasztalat és mentalitás az is max csak 5 évvel térhet el! tegyünk fel a csaj idősebb mentálisan mint ami (de biztos vagyok benne hogy egy kpop idol nem mivel nem rendelkezik az élet különböző tapasztalataival mint a legtöbb ember) akkor is max 27
míg heechul egy 36 éves felnőtt ember akinek volt már több kisebb alkalmi kapcsolata! 30 felett meg általában nincs az hogy valaki fiatalabb mentálisan a koránál!
de ha még is az akkor is max 31!
de mivel itt nincs ilyen helyzet mivel heechul biztos nem fiatalabb a koránál momo sem idősebb a koránál...
de lényegtelen mivel akkor is ott van igazi 14 év!
az meg a másik hogy ha valaki 18 felett van az nem azt jelenti hogy ténylegesen felnőtt az csak azt jelenti hogy az állam annak kezeli! főleg igaz ez egy kpop idolra ahol megvonnak tőlük mindent amivel tapasztalatot tudnának szerezni azaz csak gyakorolni és dolgozni kell nekik...
az hogy ez neked teljesen okés mert a te környezetedben is van ilyen helyzet vagy neked vagy a szüleidnek az nem azt jelenti hogy ott minden teljesen okés az csak azt jelenti hogy ezek az emberek mentálisan sérültek és valamit potolni akarnak ezzel a kapcsolattal
általában férfi részéről a sikertelenséget a hasonló korosztályú nők terén míg a nők/lányok általában az apa figurát és szeretetet amit nem kaptak meg...
érdekes módon 2014/2010 előtt azt ítélték el az emberek itt magyarban ha egy nő idősebb volt akár csak 1-2 évvel de akkor is teljesen rendben volt (bizonyos embereknél) ha a férfi idősebb akár 20 évvel is minthogy a nő legyen idősebb 1-2 évvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!