2/9 anonim válasza:
Cseppet fura a nő, de a lába szép lehet.
4/9 anonim válasza:
Inkább Varga Judit. Jobban bejönnek a milf-ek.
5/9 anonim válasza:
Próbáljatok már meg legalább egy linket beszúrni mikor kevésbé ismert emberről kérdeztek, mert sokan nem fognak utána menni, mert annyit nem ér, hogy még rá is keressenek, én sem.
6/9 A kérdező kommentje:
[link] helyettes államtitkár,aki miatt törvényt módosítottak nemrég mert diploma hiányában nevezték ki a posztra. Eléggé tele volt vele a média,szerintem nagyon jó nő
2019. dec. 18. 17:03
7/9 anonim válasza:
"nő", inkább kis fiatal lányka. Azért mert a 18 a felnőtt korhatár, 20as évek elején főleg még nem nőkről beszélgetünk szerintem. Helyes, de ami a fejében van, az nem függetlenitheto el tőle. Egy politikus se tud valójában bejonni nekem.
9/9 anonim válasza:
Nekem bejön. Dgnám mint a lopott biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!