Én nem igazán ismerem a filmjeit, de volt egy, mégpedig a Leány gyöngy fülbevalóval, na abban nagyon tetszett és tök jól illett hozzá az a szerep, abban a filmben nagyon megfogott.
Ezeket a Marvel filmeket, amikben manapság szerepel, ezeket nem láttam, nem is érdekelnek. Szóval nem sok alkalmam volt látni a színésznői tevékenységét, de amiben láttam, abban tetszett. Illetve nagyon szép arca van, legalábbis női szemmel szépnek látom.
2019. nov. 27. 20:42
4/11 anonim válasza:
Elmegy. Pózokban jó, de néha fogaz.
2019. nov. 27. 20:50
5/11 anonim válasza:
kiváló színésznő, egyszerűen nem láttam olyan szerepben amit ne tudott volan tökéletesen játszani
2019. nov. 27. 20:53
6/11 anonim válasza:
Tényleg még a gyöngyös filmben is nagyon passzolta karakteréhez a szerep vagy fordítva, ki tudja.
2019. nov. 27. 21:50
7/11 anonim válasza:
Engem csak az idegesít vele kapcsolatban, hogy mindenki oda-vissza van tõle, hogy mennyire jó nõ, közben szerintem tök átlagos. Nem értem a hypot. Ha nem akarnák lenyomni a torkomon, mint a világ legszebb nõjét, nem lenne vele bajom, még szívesen is nézném, mert nem rossz színész és a személyisége nagyon szimpatikus.
2019. nov. 28. 10:08
8/11 anonim válasza:
Szeretem, mert jó nő :D személyisége, tehetsége innentől kezdve nem is izgat :D
23f
2019. dec. 2. 17:49
9/11 anonim válasza:
#8 Az kemény
2020. febr. 13. 19:27
10/11 anonim válasza:
Nekem ő a kedvenc színésznőm! Nagyon szeretem! Egyszerűen zseniálisan formál meg minden karaktert. Valószeg azért is rajongok érte nagyon mert (mint. Fekete Özvegy) a kedvenc szuperhősöm. Amikor a végjátékban meghalt a karaktere , nagyon sírtam. De vissza a témához. Nagyon jó színésznő és sok más ok miatt nagyon szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!