11/23 anonim válasza:
korahoz kepest? 21-nek mondja magat
12/23 anonim válasza:
Bírom amikor olyanok vélemènyezik akik egy videót se láttak róla.
Szerintem 10/6-7.
Szerintem közelsem mondható àtlagosnak. Ezt sugalja a kinézete is.
Inkàbb egyedi és érdekes.
Érdekes mert,azt is fikàzzàtok ha valaki tucat, és azt is aki egyedi🤔
13/23 anonim válasza:
Már megint egy ribizli aki itt reklámozza magát. Nem, nem fogom megnyitni az instagrammodat és "bekövetni" téged, menjél dolgozni. Bányába az összes ilyen ingyenélővel.
14/23 anonim válasza:
Nem tudom ki ez, influenszer azt látom, de életemben nem hallottam még róla. Arcra elmenne, de ez a suba a fején, szörnyű. Így 10/3. Ha levenné azt a subát, és normális frizurára váltana, akár még 10/6-7 is lehetne szerintem.
15/23 anonim válasza:
Az erdekes es a szep kozott van kulonbseg. A kerdes az volt, hogy szerintunk szep-e a csaj.
Nem. Atlagos.
16/23 anonim válasza:
Az egyedi és érdekes nem jelenti azt hogy valaki szép is. Neki nincs szép arca.
17/23 anonim válasza:
Érdekes, színes egyéniség, nem egy topmodell típus, de nagyon aranyos, intelligens lány.
Martinnal nagyon jó beszélgetéseik vannak. Régóta nézem a videóit.
18/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Aranyos kerek arca van, alig sminkel. Szerintem a haja is nagyon szép, én szeretem a göndör hajat. De nekem a kedvencem az öltözködési stílusa, illetve a fényképei. Szerintem nagyon jól csinálja. Van stílusa az biztos.
19/23 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek úgy öltözködnie mint egy sarki.. attól, hogy van rajta normálisan ruha, és van egyedi stílusa, nem kell egyből azt mondani, hogy uu hat a korához képest.. miért ha valaki felnő akkor az azt jelenti egy nőnél, hogy ralkja ki mindenét? Szerintem ez a tömeg és ez az átlagos. És nem Dóri..
20/23 anonim válasza:
Szerintem sem szép lány, eleve nagydarab, nagyon kerek feje van, a haja szörnyű és borzasztóan öltözködik. Viselkedésre kb mint egy 15 éves tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!