Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki az a Hannah Montana?

Ki az a Hannah Montana?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

[link]

amugy nem kamaszoknak szól.a kamaszok közül szerintem csak egy BIZONYOS réteg nézi.

2010. júl. 17. 20:33
 12/21 A kérdező kommentje:
öcsém he eldobom az agyam hogy csináltad ezt hogy beírta és kiadta?
2010. júl. 17. 20:47
 13/21 A kérdező kommentje:
értem már parókás szörnyeteg!
2010. júl. 17. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

18:45.

Örülnék ha befognád a kacsacsőröd, mert Hannah lehet h. hétköznapban tök normális, de színészként nincs semmi értelme. Rajongj normálisabbakért. És a többség szava... Mi pedg elmondtuk a véleményünket, mert ezt kérte.

2010. júl. 17. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Vagyis, hogy kicsoda ő...

A google-s csajnak/pasinak aki linket rakott be.

Ennek az oldalnak Gyakori Kérdések a neve, tehát lehet kérdezni. És jobb az emberektől megkérdezni, mint olvasni a sok hülye reklám rizsát. Ha csak ennyi értelmes kommentet tudsz adni, inkább ne is válaszolj.

2010. júl. 17. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

21:42

Milyen többség szava ? Erre a pár buta szánalmas hülyére gondolsz,akik leszólták Miley-t? Lol... az ilyeneknek nem lehet a véleményére adni.És akár tetszik akár nem Miley akkor is tehetséges és jó hangja van ;) aki nem így gondolja az kapja be xD

2010. júl. 18. 15:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Csodás! Megint egy értelmetlen veszekedés amiben senkinek sincs igaza!!!
2010. júl. 18. 16:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem Jástin Bájbörrel (direkt írtam így)illenek össze. A kislány és a szőke liba. =P
2010. júl. 19. 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:

NA MOST AZ ELEJÉN MONDOM HOGY ÉN EGY RAJONGÓI KLUB VEZETŐJE VAGYOK ÉS VAN ITT 8 KLUBTAG IS VELEM ÉS MI ÍRJUK EZT!! :

A KIS PIICSÁK LESZÓLJÁK HANNAH-T ÉS ÍGY MILEY-T IS EGYBEN!

PEDIG KÖZBEN MEG MAGUKRÓL BESZÉLNEK! :P

ÉRTHETETLEN EMOS KURV@ MIND AKI ILYENEKET ÍROGAT! ENNYI A VÉLEMÉNYÜNK! JA ÉS MÉG AZT AKARJUK MONDANI HOGY AZ IDŐSEBBEK CSAK NE NAGYON SZÓLJÁK LE MERT HA ENNYIRE TUDNA ÍGY BESZÉLNI AKKOR ASSZEM CSAK MAGUKRÓL VAGY VALAKI MÁSRÓL A ROKONSÁGUKBÓL BESZÉÉLNEK! :P ENNYI!

2010. aug. 28. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:
57%

(utolsónak)

én nem tinilány vagyok, de szerintem összesen nincs annyi eszetek mint a zoknimnak...

de szánalmasak vagytok :D

2010. aug. 29. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!