Szerintek Brad Pitt és Chris Hemsworth hajszíne szőke vagy barna?
Magyarul barna.
A vége kivilágosodik, mint sok embernek.
Hogyne, szőke... :D
Megmutatom nbeked, mi a mézszőke. Ez:
CH minden, csak nem ilyen.
Sokan szeretnék azt hinni magukról, hogy szőkék, és így állítják be. De ezek az emberek jóindulattal is világosbarnának nevezhetők.
A barnának sem egy árnyalata van.
CH egyes képein világosbarna, másokon kifejezetten sötétbarna.
Némileg függ a haj hosszától is, illetve attól, mint mindenki másnál: hol van, és mit csinál. Ha az egész nyarat a tengerparton tölti és szörfözik, neki is kiszívja a nap. Azért ez egy elég általános jelenség, még Magyarországon is megfigyelhető, hát még az ő lakhelyén és életmódjával...
Szóval nyugodtan el lehet engedni az illúziókat, hogy szőke kékszemű herceg.
Ja, azt se felejtsük el, hogy a képeinek nagy részét photoshopolják. Azt is, ami úgy tűnik, hogy lesifotó vagy privát fotó.
Rossz megvilágításnál, nedvesen minden sötétebbnek látszik.
Láttam már kék szemet is úgy fotózva, hogy barna lett a képen.
A mézszőke előtt direkt van ott a sötétszőke, annak az árnyalatára írtam.
OK, rendben, nem veszünk össze.
Ha te annak látod, akkor számodra az.
De sokszor az ember nem tudja elfogadni, hogy átlagos barna haja van, és inkább szőkét mond, pedig simán csak a barnának kivilágosodik a vége.
És ha azt írod, rossz megvilágítás: szerintem meg az az alap, és az a más megvilágítás, amikor a túlzott reflektorfényben világosnak tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!