Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » DJ Tiesto tényleg meghalt?

DJ Tiesto tényleg meghalt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy!

" DJ Tiesto él - közölte a BBC azután, hogy több külföldi hírügynökség is arról számolt be: Kaliforniában autóbalesetben életét vesztette a világ vezető lemezlovasa.

Az terjedt el róla, hogy egy autópályán 153 km/óra sebességgel haladt, amikor elvesztette uralmát a jármű fölött, autója többször megpördült, felborult, és a lemezlovas a helyszínen meghalt. Az információt cáfolta DJ Tiesto kelet-európai promótere, a nagykanizsai Horváth Endre is. Azt mondta rádiónknak: a sztár most Európában van, már csak ezért sem lehet igaz a hír. "

2010. júl. 16. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
2010. júl. 16. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Tiesto az állításokat hivatalos közleményben cáfolta. „Nem tudom, honnan jött ez a történet, de életben vagyok, és remekül érzem magam. Alig várom, hogy folytathassam a turnémat” - írta a sztár, majd blogjában is kommentálta a történteket: „Jó látni, hogy az embereket érdekli, mi történik velem. Örülök, hogy élek, és ennyi szeretet kapok.”

Forrás: BBC News "

2010. júl. 16. 00:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Reméltem h nem halt meg :D
2010. júl. 16. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt már 2006-ban is elsütötték...,az egész egy nagy kácsa!!!
2010. aug. 22. 19:18
 6/8 specialsound válasza:
Pedig én nem sírtam volna....hehe
2011. máj. 12. 01:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen meghalt. Mostmár DJ Favágó lett az első.
2011. júl. 2. 05:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Dj hápikacsa lesz helyette. Elég jó zenéket csinál. Pl: Hápikacsa montezuma, úgy ünnepel, mint még soha.
2012. febr. 12. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!