Férfiak /srácok! Nektek bejön Ariana Grande?
Mi tetszik/mi nem tetszik benne?
Kort is írjátok kérlek :)
Nagyon irreális ahogy kinéz.
Alacsony nagyon, az egész teste egyben van, széles testalkat, vastag combok, de mégis a bordái kint vannak. Ehhez hozzá jön a testéhez nagy lófeje, a szemei olyan közel ülnek egymáshoz, mintha kötelező lenne, és újabban, ami van neki copf az nevetségesen fent van, olyan, mintha valami kinövés lenne a fején, vagy én nem is tudom.
19/F
Egyáltalán nem tetszik, nagyon ijesztő az egész csaj.
23F
Külsőre bejön, nagyon jó csaj, igazi szexdög.
Belsőre viszont borzalmas személyisége van, rettentő öntelt, nagyképű, kényeskedő és ostoba.
Szóval szexpartnernek tökéletes lenne, barátnőnek sose kéne.
23F
Cseppet se tetszik.
Úgy néz ki mint egy 14 éves, melle pedig konkrétan nincs, a combjai pedig nagyon vastagok.
23f
Jézus isten, hol lennének már vastagok a combjai? -.-
Nekem sem jön be női szemmel, de ilyet ki nem ejtenék a számon
Szerintem nem olyan vastagok, mint amilyennek itt elmondják. Nektek milyen comb jön be a vékony kis tini lányos, vagy ez mert szerintem ez sokkal szexibb. Én nem tudnék belekötni, úgy jó ahogy van.
20/F
Nem, konkrétan semmi se.
Alakja nincs, úgy néz ki mint egy 14 éves kis lány, melle pedig aztán végképp nincs.
A termetéhez képest ezek a combok bezony vastagak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!