A kpop làny idolokon miért nincs vagy csak alig ékszerek? Mármint igazi arany, ezüst ékszerek csak ezek a nagyon de nagyon vékony kis láncok (ékszer max ilyen fellépésén, fényképezésen de általában az sem úgymond igazi/jo minőségű)
Figyelt kérdés
Mig ruhákban főleg a civil ruhak van hogy 130 ezer Ft-os póló táskák stb van rajtuk mig ékszerek egy sem
Szoval ez most miert van? Del Koreában ennyire drága az arany és az ékszerek mint a ruhák?
2019. szept. 17. 10:03
2/4 anonim válasza:
Árban kb ugyanannyi vagy kicsivel drágább mint nálunk,csak az ő kultúrájukban ez nem divatos. Ízléses, de nem túl sok.Gyűrűket mondjuk szeretik
3/4 A kérdező kommentje:
Na jó nem a bika láncokra gondolok hanem a nőies ékszereket meg neha neha látni szoktam ékszerekben az ilyen nagyobb eseményeken de szerintem azokat kölcsönzők mert olyan ruha is van rajtuk amit soha többet nem vesznek fel...
meg az hogy most lattam 2 lanyon 1 kicsit drágább fülbevalókat... rajongok adtak nekik.... szoval lehet hogy sokkal drágább az elszerész mint itt Európában...
2019. szept. 22. 10:46
4/4 anonim válasza:
Nem lenne könnyű tíz kiló ékszerben táncolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!