Ti hany hires emberrel talalokztatok eddig es kik azok?
Padödö csajokkal futottam össze egy kávézóban még tiniként. Szuper aranyosak voltak.
Blind Gergőt rendszeresen látom az IKEAban. Végtelenül közvetlen ember.
Vibeke Stene jött velem szembe 2000 környékén a BP-i utcákon. Nagyon meglepett. Akkor még nem volt telefonon fotógép elterjedve, ezért autógrammot kértem tőle :) szörnyen be volt rekedve szegény.
René Rutten-t meghívtam egy sörre a szigeten. Aznap már volt fellépésük, úgyhogy a nap hátra lévő részében civilként élvezte a fesztivált.
Nagy Zsoltot össze kevertem régi osztálytársammal. "Hót" ciki volt. De jó fej volt, kezelte a helyzetet.
Enyedi Ildikót egy mozi kávézójában kérdeztem meg a Simon Mágusról. 20 percet dumáltunk, mire észre vettem, hogy lehet illetlenség. De annyira intelligensen válaszolt minden butus kérdésemre, hogy csak ittam a szavaimat. Spirituális élmény volt. Még egy könyvet is ajánlott, de amilyen szerencsétlen voltam, elhagytam a füzetet, amibe feljegyztem a címét. :( Félig zavarban voltam, félig a föld felett lebegtem 3 centivel.
5 youtuberek
ZsDav
Own
Uborcraft
Doggyandi
Ice Blue bird
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!