Szerintem igaz amit irtok. Mikor en meg mas ismerosom ezzel kapcsolatban irt neki 'kerdest' napjanal letiltott minket,ezzel igazolta hogy igaz..
2019. nov. 3. 18:42
42/82 anonim válasza:
Mondjuk en azt sem ertem ,hogy miert takargatja az arcat :D lehet a regi kuncsaftok miatt
2019. nov. 11. 12:22
43/82 anonim válasza:
Az, hogy Tompa Barbara a neve az 100%, mivel ha beírod a Facebook keresőbe, egyből kiadja Tiah Music oldalát. És egyébként ez a tetkós dolog megmagyarzázna, hogy miért megy mindig pulcsiba fellépni.
2019. nov. 17. 10:48
44/82 anonim válasza:
Na már youtubeon is ha beírod hogy Topa Barbara a Tiaht hozza ki.
Számomra elég hiteltelen amit ezidáig előadott magáról h a semmiből jött, nem segített neki senki stb, de azért nem árt hogy eleve ilyen társaságból vannak haverjai...
2019. nov. 18. 15:53
45/82 anonim válasza:
ha valaki nagyon ráér megkeresheti ezeket ez egy 2013mas poszt valszeg ez is ő
"Topa Barbara a nevem,19 éves vagyok,11 évig táncoltam versenyszerűen,háromszoros világbajnok vagyok,ezen kívül szerepeltem Media Markt reklámban,Irigy Hónaljmirigy klipben,Cora újságban,plakáton,reggeli műsorokban,többek között a Delelőben,Lazacban. Hostesskedtem már,dolgoztam a Váci utcában a Springfieldbe,mint eladó,autó kiállításokon is voltam többször,divat show-okon is felléptem,és modellkedtem is egyaránt,és voltam buli-hostess is sokszor."
2019. nov. 18. 16:42
46/82 anonim válasza:
Utolso, ez a szoveg honnan van?
Szinte biztos hogy o, mert azt mondta Tiah-kent hogy tancolt
2019. nov. 18. 18:09
47/82 anonim válasza:
Itt a szalagavatója ő az aki 2.ként vonul be és 10:17 körül bemondják a nevét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!