Ki a legirritálóbb magyar celeb?!
Nekem is inkább azon kell gondolkodnom ki az akit akár 2 mondat erejéig el tudok viselni...
Az összes "videóstól" és "influenszertől" a hideg ráz, de ugyanígy a Kasza, Berki, Győzike, Majka, Sarka, Vajnatimi, Hódi, Rubint Réka meg társaik is ellenszenvesek de kegyetlenül.
Viszont a Balázsékat (Sebestyén-Vadon-Rákóczi) őket bírom.
Miért adtál meg címkéket? :D
Egyébként nem irritál senki, szerintem hülyeség utálni valakit, csak azért, mert ismert. De ha már beraktad Puzsért: zavaróan nagy tévedései vannak sok témában, nagyon nem ért ahhoz, amihez hozzászól. A Berki meg a társai ostobák, de épp ezért igazából nem sok vizet zavarnak nálam, Puzsér olyan szempontból zavaróbb, hogy ő nagyon jól adja el magát úgy, hogy sokan az első szavára mindent elhisznek neki. Neki is vannak már zombi követői. Beriéknél ez szinte mindegy, mert ők nem is állítanak semmit semmiről.
Vagy ha lehet külföldieket mondani, akkor a Kardashianok. Épp azért, amit mondtam: Kiszel Tündén kábé mindenki csak röhög, komolyan nem láttam még senkit, aki ne röhögött volna rajta, őt azért "tartják". Ezt például pont Puzsér mondta, és ebben pont igaza van: sokan szeretik látni, hogy vannak náluk hülyébbek. Szóval az ilyeneket hogy Fekete Pákó meg ilyenek... nem tudom, szerintem nincs nagy hatásuk. De a kardashianoknak azért például van. Nézd meg ez a videót: Jon Bon Jovi felhívja a figyelmet rá, hogy milyen értéktelen dolgot csinálnak, és utána a reggeli műsorban 3 műsorvető védi a reality műsorokat, és az egyik kijelenti: "Megértem JBJ-t, mert abban a generációban nőtt fel, ahol még csinálni kell valamit, de ma nem". És ezt úgy mondja, mint legitim érvet a Kardashianok mellett! Amúgy a riporterek nyilván csak megkapták utasításba, hogy ezen lovagoljanak, mert JBJ kb. 2 mondatot mondott erről.
https://www.youtube.com/watch?v=hk8Bkfcch1Y
Bocs, hogy eltértem a tárgytól.
Majka
Dancsó bár őt nem tudom hol lehet látni youtube-on kívül
Berki Krisztián
Nők közül
Szabó Zsófi
Lil G,
Nemazalany
Szabó Zsófi
Dér Heni
Farkas Timi
Bartos Cs. István
Dezső Bence
Az influenszerek 98%-a
Farkas Timi
Opitz Barbi
Tóth Andi
Fésűs Nelly
Bochkor Gábor
Tóth Gabi
Berki Krisztián
Rubint Réka
Schobert Norbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!