Mi történt Erdélyi Mónikával?
Figyelt kérdés
A mónika nyilatkozataiból, miért jön le midig az, hogy a férfiak egy párkapcsolatban csak púpnak vannak egy nő nyakán, hátán? Meg, hogy egy szöget ő is betud verni a falba, és ehhez hasonló baromságok. Nála ennyiben merül ki egy nő férfi kapcsolat? Mi történt azzal a nővel?
Csak kultúráltan a válaszokkal! Köszönöm.
2019. júl. 26. 14:10
1/7 anonim válasza:
Most mire gondolsz? Szerintem igaza van. Ilyenkor szerintem úgy általánosságban gondol a kapcsolatokra, mert az emberek egy része tényleg azért áll össze mással, mert magától életképtelen, aztán leellenek v. kölköt csinálnak és megvan oldva az életük. Aztán csodálkoznak, hogy miért szar az életük.
2/7 anonim válasza:
Így nyugtatja magát, mert igazából már nem kell senkinek.
3/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj első válaszoló, de elolvastad a kérdést? Monjuk ezis egy vélemény. Arra gondolok, amit kérdeztem.
2019. júl. 27. 01:40
4/7 anonim válasza:
El és arra is válaszoltam, ha nem tűnt volna fel. De gyengébbek kedvéért: nem történt vele semmi, csak neki is megvan a véleménye, azok alapján, amiket látott.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát jó politikus lenne belőled az bosztos! De tudomásul vettem a válaszod.
2019. júl. 27. 22:58
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat! biztos.
2019. júl. 27. 23:01
7/7 anonim válasza:
Nincs "a Mónika". Mónika van. Az "a" betű nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!