Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt Erdélyi Mónikával?

Mi történt Erdélyi Mónikával?

Figyelt kérdés

A mónika nyilatkozataiból, miért jön le midig az, hogy a férfiak egy párkapcsolatban csak púpnak vannak egy nő nyakán, hátán? Meg, hogy egy szöget ő is betud verni a falba, és ehhez hasonló baromságok. Nála ennyiben merül ki egy nő férfi kapcsolat? Mi történt azzal a nővel?

Csak kultúráltan a válaszokkal! Köszönöm.

2019. júl. 26. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Most mire gondolsz? Szerintem igaza van. Ilyenkor szerintem úgy általánosságban gondol a kapcsolatokra, mert az emberek egy része tényleg azért áll össze mással, mert magától életképtelen, aztán leellenek v. kölköt csinálnak és megvan oldva az életük. Aztán csodálkoznak, hogy miért szar az életük.
2019. júl. 26. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Így nyugtatja magát, mert igazából már nem kell senkinek.
2019. júl. 26. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj első válaszoló, de elolvastad a kérdést? Monjuk ezis egy vélemény. Arra gondolok, amit kérdeztem.
2019. júl. 27. 01:40
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
El és arra is válaszoltam, ha nem tűnt volna fel. De gyengébbek kedvéért: nem történt vele semmi, csak neki is megvan a véleménye, azok alapján, amiket látott.
2019. júl. 27. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát jó politikus lenne belőled az bosztos! De tudomásul vettem a válaszod.
2019. júl. 27. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat! biztos.
2019. júl. 27. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs "a Mónika". Mónika van. Az "a" betű nem kell
2021. szept. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!