Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok mondani jó könyvekett...

Tudnátok mondani jó könyvekett wattpad-en?

Figyelt kérdés
Leginkább romantikus irományokra lennék vevő. Nem kell feltétlenül befejezettnek lennie, de viszont nem árt ha sok fejezet van fent. És ha lehet, ne legyen fan fiction. Előre is köszi!

2019. júl. 22. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Emlékezz rám!

[link]

2019. júl. 22. 18:15
 2/4 anonim válasza:

Nekem nagy kedvencem a Hidegháború című könyv. Igaz itt tanár-diák viszony van, de nagyon jó.

Bíborfény

Alice

Névtelenül egészen

2019. júl. 24. 14:51
 3/4 anonim válasza:

Onni Colombano - Tiltott kísértés: egy lányról szól aki beleszeret egy bűnözőbe, és tele van akcioval, izgalmakkal én imadtam.

Valamint amit előttem írták, a Hidegháború c. könyv is nagyon jó, meg annak a folyamatatása a Futótűz

Cassy Blacksmith-Te leszel a következő : romantikus krimi, izgalmas "ki a gyilkos?" féle szállal

2019. okt. 2. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:

_avocados_ -tól a Hidegháború-t és ennek folytatását a Futótüzet ajánlom nagyon :)

KiRa_DoNow - A vonzás törvénye

Hjzr_Bia - Flares és R U mine?

Miluus89 - Torn/Törés, LoveGame, Sense - The moon and back

PCStefany - A Szüzek Köre, Bizalmatlan Párok Köre, Drogbáró, Vertigo, Sárkányvérű

_milkkshakee_ - től az összes könyvet ajánlom :)

HKrisztina - tól az összes könyv :)

Wiailla - A suli menője, Az egyetem menője

-Greti- A szerelem képlete, Piszkos játék

Hederla - Tabu, Vakszerencse

virginbergh - A szerető

JAS-002 - Névtelenül egészen

Én ezeket olvastam és mindet nagyon nagyon szeretem és nagy szeretettel ajánlom. :)

Jó olvasást! :)

2019. dec. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!