Az alapján, hogy mennyire illenek össze, mennyire jó a párosuk.
Én könyvszereplők helyett sorozatszereplőket szoktam inkább shippelni.
Nem is tudom. Leginkább sorozatokban szoktam shippelni embereket, de igazából mindig az alapján, hogy mennyire illenek össze, hogy látok-e közöttük kémiát, vagy csak szimplán úgy gondolom, hogy együtt jobbak lennének. Ezt nem lehet megfogalmazni. :D Vagy pedig adott pl. kettő gonosz szereplő (vagy ha nem is feltétlen gonosz, de nem kis ártatlan szereplő), akkor sokszor érdekelni szokott, hogy milyenek lennének ők együtt. :D
Szóval fogalmazásban nem vagyok tökéletes, de ez csak egy olyan érzés... amikor így olvasod a sorokat, és egyre jobban biztos vagy benne, hogy őket kettőjüket arra teremtették, hogy együtt legyenek. :D
Köszönöm a válaszokat!❤
2. válaszoló kérdésére pedig válaszolva, a shippelésnek az a lényege, amikor kettő szereplőt (lehet akár sorozat, film, könyv, stb.) egy párként akarod látni, azt szeretnéd, hogy összejöjjenek. Van amikor az író is közös jövőt szán nekik (például a Hinny /Harry és Ginny/ ship a Harry Potter sorozatból), és van amikor nem (Dramione /Draco és Hermione/ szintén a Harry Potterből). Az utóbbi shipeket általában a fanok találják ki.
A ship szó az angol nyelvben még jelentheti a hajó szót is, bár azt személy szerint nem tudom, hogy ennek mennyi köze lehet a shippeléshez.
Remélem ezzel tudtam neked is segíteni, és nem írtam semmi butaságot!😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!