Kiadhatják Magyarországon egy kiskorú könyvét?
Tudom-tudom, de most épp nem otthon vagyok, hanem nyaralok s eléggé le van lakva a billentyűzet, nehezen nyomódnak a gombok. :-)
A választ pedig köszönöm. ^^
Te írtál könyvet vagy csak úgy érdekel?
Ha te írtad,miről szól?
Bocsi az OFFért!
Én nem olvastam azt a könyvet. (: Utánanéztem, és ezt a leírást találtam: "Amikor kiderül, hogy barátnőjét, Carót meggyilkolták, Jette nyilvánosan bosszút esküszik – és ezzel felhívja magára a gyilkos figyelmét. A férfi udvarolni kezd Jettének, és a lány beleszeret anélkül, hogy sejtené, valójában kivel is van dolga. Igazi csemege thriller-rajongók számára!"
Na már most az én könyvem misztikus jellegű, és a lány menekülni fog a gyilkos elől, nem pedig beleszeretni. És még csak bosszút sem esküszik, mivel nem valami hősies karakter. De köszönöm, hogy egy elem hasonlósága miatt és a további történet ismerete nélkül kritizálod a történetemet, kíváncsi lennék a tieidre. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!