Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Otthoni katalógus?

Otthoni katalógus?

Figyelt kérdés

Sziasztok, rengeteg könyvem van itthon, és sokszor nem tudom pontosan, hogy amire épp szükségem van, azt hol találom. Hogyan tudnék itthoni katalógust készíteni, mint a könyvtárban van? Sajnos ezer éve nem voltam könyvtárban, már nem emlékszem, hogy ott hogyan is vannak a könyvek besorolva (tudom, hogy névsorban)

Itthon ez megvalósítható?

2019. júl. 4. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, de nagyon időigényes. Ez sajnos lassú, de utána meggyorsítja majd a keresést. Mindegyik könyvet sajnos egyenként be kell gépelned, vagy listába, vagy megfelelő programba - ez nem fog máshogy menni. az, hogy te téma szerint, író szerint, vagy betűrendbe szortírozod őket, csak rajtad múlik. A rendszer felépítése nehéz, utána csak arra kell figyelni, hogy mindig minden könyv ugyanoda kerüljön vissza, így akár a telefonodon is csak megnyitod a file-t, amibe mentetted és már látod is, hogy mi, hol van. De ez munka. Nem kevés munka!
2019. júl. 4. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából azzal már megbékéltem, hogy minden egyes könyvet be kell gépelnem. Ezt nyáron most meg tudom csinálni. Esetleg tudsz ajánlani programot? Vagy te hogyan készítenéd el?
2019. júl. 4. 18:53
 3/4 belapus ***** válasza:
A Jómagamnak van egy Könyvtár nevű programja, de nem tudom, működik-e Windows 10-en ?
2019. júl. 7. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek.
2019. júl. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!