Tudnátok nekem ajánlani könyveket?
Szeretem ami fejletlen korba játszódik szeretem a harcot, háborúskodását, mitológiai történeteket, nem baj ha kicsit vérengzős akár kicsit horror elemeket is tartalmazhat de modern korban is játszódhat a történet
A lényeg, hogy legyen benne valami fantázia, valami természet feletti és ha lehet komoly könyvről legyen szó az ilyen vámpíros meg egyéb tinikönyveket nem szeretem.
Robert E. Howard műveit ajánlom, erre épül a Game of Thrones is, hiszen Howard nevéhez fűződik a sword & sorcery műfaj.
Tehát ő írta a Conan a barbár történeteket, Kull, - esetleg Solomon Kane még tőle ami tutira be fog jönni.
Aztán Fritz Leiber, aki szintén a műfaj egyik legnagyobb alakja, tőle a Fafhrd and the Gray Mouser történetek.
És természetesen Michael Moorcock-tól is szinte bármi, ő a SAGA egyik alapítója is, a Sword & Sorcery műfaj egyik legnagyobbja. Tőle bármelyik Elric történetet ajánlom.
Martin hozzájuk képest ócska ripacs, csak csendben mondom!
Köszönöm a válaszod!
Viszont várok még válaszokat !! Minél többet :D
Madeline Miller: Kirké
Clive Barker: Korbács
Andrzej Sapkowski Vaják sorozata.
Ha ezt még nem olvastad, akkor a leírtak alapján telitalálat lesz nálad. Nekem személyes kedvenc sorozatom, huh elképesztően jó! :D
Én Jack London könyveit ajánlanám neked:
Jack London: A vadon szava
Jack London: Az éneklő kutya
Jack London: A beszélő kutya
Széchenyi Zsigmond: Ahogy elkezdődött (Arról szól, hogyan vált Afrika-vadásszá Széchenyi Zsigmond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!