A Durmstrang-ban is vannak házak, mint a Roxfortban és az Ilvermornyban?
A hivatalos kánonba erre nincs utalás. Tehát nincsenek.
Nem hivatalosan annyit tudni róla, hogy nem fogadnak "mugli születésűeket", és elég kis iskola, szóval elvileg nincsenek házaik.
Igazából Hogwarths ugye az angol iskolarendszerre épül, ahol házak vannak, arról mintázta az írónő, de európában ez nem jellemző, tehát feltételezhetjük, hogy nincsenek.
köszönöm a válaszodat, sokat segítettél.
Egy fanfictiont írok, amiben Draconak lesz egy lánya, akit a Durmstrangba fog küldeni, és ezért kérdeztem. :)
igen, mindenképp meg fogom osztani, privátban megirom neked az ao3 oldalamat, oda fogom majd feltenni, ha elkészült.
Bár még csak tervezem, szóval per pill még nem tudom, hogy mikor lesz kész.
Jól mondta az előttem szóló, a Durmstrangban nincsenek házak. Az ottani kastély valóban kisebb, mint a Roxfort, csak négy emeletes - Viktor Krum szerint. Viszont a birtok nagyobb és egész kelet Európából fogadják a diákokat, a mugli születésüeket kivéve. Számomra mindig nagy talány volt, hogyan oldják a más-más nyelveken beszélő diákok oktatását. Kíváncsi lennék, hogy te milyen megoldást adnál rá.
Sok sikert a történetedhez. Ha elkészül én is szívesen elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!