Mit gondoltok, mi lesz az IOV 3. részében?
Tudom, hogy nem éri meg ilyeneken gondolkozni, mert egyszer úgyis kiderül (most szeptemberben fog) de én nagyon sokat gondolkoztam ezen. Ha te úgy gondolod, hogy nem fogsz unalmadban tippelgetni, akkor ne is olvasd tovább!
Kezdjük azzal, hogy ki nyeri az egészet. Szerintem vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy a pirosak fognak nyerni, de lehet, hogy emiatt pont, hogy nem fognak nyerni, mert Laura szerintem tudja, hogy számítanak rá...
Ott van Máté... Az is lehet, hogy gonoszabb lesz, mint eddig, vagy kiderül a sárga csapat "féltve" és idegeskedve őrzött titka, ezért mások nem fognak bízni bennük, és kiesnek. Szerintem erre kicsi az esély...
És igazából sok ehhez hasonló gondolatom van, csak nem szerettem volna regényt írni... :)
Egyébként az is kérdés, hogy kapunk e az IOV utánról valamit. Mert mondjuk az előtte történtek azok a versennyel kapcsolatosak, de az, hogy mi lesz Hannával az IOV után, az csak egy kicsit kapcsolódik a versenyhez, mégpedig úgy, hogy a verseny segített neki megváltozni. Amúgy én nagyon szeretnem, ha együtt maradna Kornéllal!
Bennem az is felmerült, hogy Hannáék valahogy(gőzöm sincs, hogy) az arany csapattal megpróbálják kulvilagra hozni azt, amit Máté művel.
Amúgy a Maradj velem-ben elvileg Zsombor kellett sajnálni a legjobban, mert átverték. De közben a sárgák azt próbálják kihasználni, hogy Hannának meghalt az anyukája, és azt, hogy fontos neki a karkötője és az, hogy hazatelefonáljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!