Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok ajánlani valami ütős...

Tudnátok ajánlani valami ütős könyvet?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, szeretek olvasni. De kifogytam az ötletekből.. Mindenféle könyv jöhet, ha van benne egy kis romantika is :D

Előre is köszönöm!

2019. jún. 13. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csendes Don - a mai napig nem értem, hogy cenzúra nélkül miként jelenhetett meg... mert vannak benne ütős részek, de vannak ám!
2019. jún. 13. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha izgalmas, és romantikus könyvekre vágysz akkor nagyon ajánlom Claire Kenneth könyveit :)

Én személy szerint nem vagyok annyira oda nagyon romantikus regényekért, de az ő regényeit nagyon szeretem.

Neonfeny a nilus felett, Május Manhattanben, Holdfeny Hawaiban, Randevú rómában stb.

2019. jún. 13. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
LOL-os könyvek
2019. jún. 14. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ütős alatt mit értesz?!

Horror:Stephen King,Joe Hill,Owen King

Vagy Erotic Fantasy,pl Diane Duvall Halhatatlan örzők,J R Ward Fekete Tőr testvériség

Vagy Young Adult:Beavatott trilógia,Éhezők viadala,Sötét elmék....

2019. jún. 14. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Romantikus: A szerelem illata, Az élet a szerelem meg miegymás, A nap is csillag, Három dolgot mondj.
2019. jún. 17. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Emily Bronte: Üvöltő szelek

Molnár Tóni: Tépődések

(Utóbbi Scribd-en is fent van.)

2023. jún. 15. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!