Szerintetek elfogadható az, ha valaki beül és a könyvesboltban olvas?
Figyelt kérdés
A Libriben vannak fotelek,zsámolyok,régebben az Alexandrában külön kis olvasósarok is volt. Mennyire elfogadható ha valaki beül és órákig olvas,majd fizetés nélkül távozik?2019. máj. 28. 19:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem suttyóság. A könyvesbolt az nem könyvtár.
2/5 anonim válasza:
Ha valaki elolvas 2-3 oldalt, hogy megnézze az író stílusát akkor oké. Órákra beülni bunkóság.
3/5 anonim válasza:
Imádok olvasni, néha csak úgy bemegyek egy könyvesboltba és nézelődök. Ha megtetszik egy könyv, beleolvasok egy kicsit, de nem kezdek el ott olvasni és nem vagyok bent, max egy órát, ezt is nézelődéssel töltöm.
4/5 anonim válasza:
Én 3 évig dolgoztam egy könyvesboltban, és az olvasó sarok, fotelek (sőt nálunk még kávégép is volt), direkt azért vannak oda rakva hogy leülj és olvass, akár órákig is.
5/5 anonim válasza:
Nem értem. Ha vannak fotelek, meg olvasósarok, az nyilván arra van, hogy olvass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!