Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik ez a wattpad történet?

Melyik ez a wattpad történet?

Figyelt kérdés

Olvastam egy wattpad történetet körülbelül egy éve, ezt szeretném most megtalálni.

Egy Bts fanfiction volt, Jiminnel a főszerepben. A főszereplő lány Tae és Jimin osztálytársa volt. A lány menőnek számított, a fiúk nem. A lány reggelente Jiminnel szokott beszélgetni, és egyik reggel szerelmet is vallott a lánynak, aki azért utasítja vissza, mert a "barátnői" figyelik őket. Azután megromlik a kapcsolata a fiúkkal, és nem beszélnek egymással a ballagásig.

Pár év múlva a lány egy barátnőjével a BigHit egyik bandájának a sminkesei(ebben nem vagyok biztos, lehet hogy stylist-ok) lesznek, pont a Bts-nek. Ott találkozik ismét két volt osztálytársával. Jimin eléggé megváltozott, ha jól emlélszem, akkor egy ideig még szivatja is a lányt. Annyi maradt még meg, hogy Jimin összejött egy japán cserediákkal a volt osztályukból , és a főszereplő barátnője Namjoonnal jött össze.

Előre is köszönöm a válaszokat! Esetleg, ha tudtok, ajánlanátok olyan történeteket, amikben az egyik fél zaklatja a másikat? :)

2019. máj. 26. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem megjelenik a link rendesen. Rengeteg ilyen sztori van a fiúkkal is fent :)

Nekem a kedvencem a Nevermind Sugával ;)

2019. jún. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!