Krimi-Thriller könyv középiskolások főszereplésével?
Figyelt kérdés
Nem sűrűn szoktam könyveket olvasni, de szeretem az olyan játékokat és sorozatokat, amelyekben egy csapat középiskolás/tini közül az egyikük gyilkosság áldozata lesz, így a többieknek ki kell nyomoznia, hogy ki a gyilkos közülük (mint ahogyan a Danganronpa-ban és a Doubt-ban) Feltételezem könyvek között akad valami hasonló koncepcióval bíró darab.2019. máj. 20. 19:25
2/5 anonim válasza:
Hát, nem teljesen, de a Legyek ura, Éhezők viadala, Battle royal hasonlít, de nincs nyomozás, csak gyilkolászás.
3/5 anonim válasza:
#2es ilyen erővel Darren Shan Zombi köteteit is ajánlhatnánk;gyilkolászás az van benne,középiskolában játszodik.Nyomozás:hogyan indult....
5/5 anonim válasza:
nem olvastam, de ez pont ilyennek tűnik:
Karen M. McManus: Lehull a lepel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!