Mit ajánlatok Stephen Kingtől folytatás képpen?
Én a Joylandig még nem jutottam.
Amit nem tudtam letenni:Végítélet,Újjászületés,Borzalmak városa,A sárkány szeme,Rémkoppantók,Hasznos holmik,Duma Key.
Bár érdemes megemliteni ,fiát,Joe Hillt:Spóra című könyvével!
Abszolút kötelező darabok Kingtől, meg úgy alapból, csodálatos könyvek: Halálsoron, Remény rabjai, Állj mellém
Nagyon szuper King könyvek: Ragyogás, Kedvencek temetője, Tortúra, Az
Már ezzel a címmel is megjelent.
Az átkozott út
Cujo
Borzalmak városa
Remény rabjai
Állattemető
Tortúra
Halálos árnyék
Nagyobb lélegzetvételűek:
Az
Rémálmok bazára (novelláskötet)
Huu tudom későn írok, de azért remélem még olvasod.
Én már gyerekkoromban szerettem olvasni, de teljesen megértelek téged, lehet hogy ezután megszereted a könyveket. Nekem King a kedvenc íróm, eddig nem találkoztam olyan könyvével ami nem tetszett (pedig a legtöbbön túl vagyok) szóval bármelyiket ajánlom, de nekem a személyes kedvencem a Christine. Azt hiszem ezt senki nem említette feljebb, nem a legismertebbek közé tartozik de eszméletlenül jó. Illetve a Minden sötét, csillag sehol-t nem tudtam letenni. Ebben 4 kisregény van, mindegyiket imádtam. De mondom bármelyik könyvét meleg szívvel ajánlom (igen, kicsit elfogult vagyok :))
Jó olvasást!
#7es:
Hmmm,Csipkerózsikákig eljutottál?!Hát a fülszöveg alapján vártam a megjelenést,viszont a 3.oldalon nem jutottam túl!Nagyon nem tetszett.
Nekem a kedvenceim:A végitélet,Rémkoppantók,Újjászületés,Borzalmak városa,A sárkány szeme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!