Altair Ferenc kérdése:
Valaki tud megszerezhető példányt Christopher Paolini: Örökség című könyvéről?
Figyelt kérdés
Nemrég fedeztem fel a sorozatot az első három részét meg is vettem nagyon szeretem őket, már a másodikkal is voltak gondok de a negyediket az utolsót sehol nem találom. Valaki tudja hogy hol tudnám megszerezni?2019. máj. 15. 09:40
1/3 anonim válasza:
Úgy tűnik nincs eladó példány belőle, ha mégis, akkor jól el van rejtve az internet bugyraiban vagy valamelyik antikvárium setétségében figyel egy-egy kötet belőle. Amíg újra ki nem adja az Európa Könyvkiadó addig marad a könyvtár ( [link] ).
Esetleg majd meg kéne piszkálni az Európa Könyvkiadót mikor tervezik újra kiadni eme kötetet. A moly.hu szerint 5 éve lett utoljára kiadva, szóval esedékes lenne már egy újrakiadás pár éven belül. Főleg, hogy két kiadás között 2 év telt el.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a mai nap folyamán írni fogok a kiadónak hátha történik valami
2019. máj. 16. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!