Hol tudom nagyon sürgősen megvenni a sárga négyjegyű függvénytábla gyűjteményt?
Figyelt kérdés
Az a baj ahogy néztem csak kiszállítással találtam és ott 2-4 munkanapot írtak, a matek érettségi pedig jövőhet kedden lesz, amikor használni is szeretném a könyvet . Honnan tudnám leges legkésőbb hétfőn megvenni ?2019. máj. 1. 23:05
1/3 anonim válasza:
Nagyobb könyvesboltokban szokott lenni, amúgy írd ki fb-ra, h nem adnák-e neked kölcsön arra az 1 napra, vki úgyis odaadja, nagyon sok embernek megvan az a könyv!
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Az iskolátoknak nincs könyvtára? Azokban szokott lenni.
Nálunk valamikor 9-ben vetették meg, használtuk is időnként. Alsóbb évesektől/korábban végzett ismerőseidtől nem tudnál kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!