Szoktatok PDF formátumú E-könyvet olvasni? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 09:57
1/5 anonim válasza:
Elmegy... mondjuk jobban szeretem a kézzel fogható könyveket, de ha nincs jobb, a pdf is megteszi:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem egy csomó előnye van, de egy vagy két óra után olyan fejfájást kapok, hogy iszonyat...
ezért jobbára átteszem az mp4-re, és úgy jobb...
De örülök, hogy van ilyen, mert ennyi könyvet tutira nem tudnék megvenni...
3/5 anonim válasza:
én eddig nem olvastam pdf-est de most nagyon szeretnék! :) hol keressek ilyet? ti hol szoktatok ilyeneket találni?
4/5 anonim válasza:
Én azért nem szeretek ilyet olvasni, mert tényleg fáj a fejem utána, meg kifolyik a szemem... nameg nem mindig tudok géphez ülni, amikor olvasni támad kedvem. Jobb a kézzel fogható, valódi könyv, ha pénzed nincs rá, akkor is ott a könyvtár, én ehhez ragaszkodom...
5/5 A kérdező kommentje:
Én is jónak találom, de a szemem egy idő után nagyon elfárad. Azonban szakkönyvekhez és rövidebb irásokhoz kiváló. Az áruk is kedvezőbb sőt sok ingyenes is van a neten. Fizetős www.adamobooks.info néhány ingyenes is van itt. www.scribd.com mindenkinek jó olvasást a nyári napokon is.
2010. júl. 11. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!