Wattpadon egy lehet be hány képet lehet beilleszteni?
#2 Azért ez ebben a formában nem igaz... De abban igazad van, hogy a kérdező eleggé értelmetlenül fogalmazta meg a kérdést.
(#1 vagyok)
Mangát fordítok angolról magyarra! Sajnálom ha azt hittétek hogy könyvet írok, a wattpad nem egy olyan hely ahová kiraknám a könyvem, mert fennáll annak a veszélye hogy ellopják az ötletem, és én a könyv írást nagyon komolyan gondolom, nem kell névtelenül belepofázni úgy hogy nem is tudod hogy mit rakok ki....
Sokkal több munka van vele mint egy tetves bts fanfictionnal, amivel tele van a wattpad
Észre se vettem :'D
Jusszusooom neeee :'DD
Nem is láttam hogy elrontottam a címet...
Na mostmár mindegy, az első válaszoló értette és értelmesen válaszolt, ez a lényeg.
Egy percig se hittem magamról hogy olyan csudajó író vagyok. Igazából minden attól függ hogy kihez hasonlítod magad. Egy wattpados kezdőhöz aki csak "próbálgatja a szárnyait" vagy egy igazi íróhoz.
Még mindig a címen röhögök 😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!