Minőségi fantasy könyv, könyvkiadó?
Nem fanfictionokra, meg Wattpados irományokra gondolok, hanem minőségi fantasy regényekre. Akár több részből álló könyvsorozat is érdekelne.
A Maxim Könyvkiadót ismerem.
Online szeretném megrendelni.
Könyv kiadók és pár fantasy regényük, ehhez pluszba használd a moly nevezetű oldalt, nagyon jó:
Fumax
A Wadon királyai
Trónbitorlók - Ryria krónikák
Vérrel írt ígéretek
Delta vision
Őrség őrség - és az összes többi Korongvilág regény Terry Pratchett-től
Robin jobb könyvei
Brandon Sanderson könyvei
Greg Keyes könyvei
Salvatore: Otthon
Agave
Lépcsők városa
Éjszárny
Gabo
A szél neve
A kobold császár
Rengeteg
Horgonyhely
Nem tudom, hogy te milyen jellegű fantasyre gondolsz elsősorban, de a Fumax kiadónál nagy a választék.
Én a komolyabb, felnőtteknek szóló, sötétebb fantasyket szeretem, azok közül is csak a nagyon kiemelkedőeket.
Amit ajánlok, az a:
- Mark Lawrence: Széthullott birodalom trilógia
- Joe Abercrombie: Az Első törvény trilógia + 4 egyéb kiegészítő kötet, amik ugyanabban világban játszódnak
- George R. R. Martin: A tűz és jég dala
Ha viszont inkább gyerekeknek szóló, ifjúsági-fantasy érdekel, akkor talán a Percy Jackson és az olimposziakat tudom ajánlani, nem olvastam, de sokan szeretik.
Egyébként meg nem csak kiadótól tudsz rendelni, rendelhetsz könyváruháztól is (pl.: Libri, Líra), úgy nagyobb a választék, bár valamivel drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!