Ajánlanátok könyvet? Olyat ami abban a korban játszódik, amikor olyan nagyszoknyákat hordtak, cselédek, meg nevelőnők vannak benne?
Figyelt kérdés
Nem tudom sajnos,hogy hanyadik század ez.2010. júl. 4. 20:31
1/7 anonim válasza:
Tönn ilyen is van ilyen Celia Rees - Sovay című műve, amely egy útonálló lányról szól, rizsparókás idő:D vagy Mary Hooper - Elisa Rose (a londoni nagy tűzvész utáni idő) vagy Celia Rees - Kalózok című regénye :)
2/7 anonim válasza:
Charlotte Brontë - Jane Eyre
3/7 anonim válasza:
L. M. Montgomery: Anne otthonra talál; A Kék Kastély; Emily
Johanna Spyri: Heidi
Thackeray: Büszkeség és Balítélet
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nem B & B, hanem A Hiúság Vására. Áááá. Nincs szerkesztőgomb! Csak itt beszélnek hozzám, terelik a figyelmet.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok,
Jean Little: Victoria Cope naplója
Anne Brontë: Agnes Grey
Louisa May Alcott: Kisasszonyok
6/7 anonim válasza:
Jane Austen összes könyve:Büszkeség és balítélet,Emma,A mansfieldi kastély,Szerelem és barátság
Julia Barrett:Önteltség és önámítás(a Büszkeség és balítélet folytatása)
Joan Aiken:Lady Catherine(Büszkeség és balítélet folytatása),Jane Fairfax(Emma másik hősnőjének története,Visszatérés a mansfieldi kastélyba(A mansfieldi kastély folytatása)
Jane Austen-Julia Barrett:Charlotte
Ha kell még szólj :D
Leah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!