Tudnátok ajánlani ilyen könyvet? (többi lent)
Sziasztok!
A Harry Potter és a Percy Jackson könyvsorozathoz hasonló könyveket szeretnék olvasni.
Szeretném ha a könyv(sorozat) elején még nem lenne a főhős idősebb mondjuk 16-nál(úgy mint az említett könyvekbem) és szeretném, ha nem lenne benne túl sok szerelem (legalábbis az első részekben) valamint, ha a főszereplő, egy fiú lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
16/L
Bartimaeus-trilógia
Varázslós történet, a főszereplő egy fiú, a sorozat elején 12 éves.
Darren Shan vámpíros sorozatához lehet már kicsit idős vagy, ha jól emlékszem annak gyerekes a nyelvezete, de az is mókás, ha van pár napod átlapozni a 11 kötetet.
Amit igazából ajánlanék talán a Micheal Vey-es sorozat, aminek most kb 4-5 kötete lehet, abból még csak az elsőt volt érkezésem elolvasni, nekem tetszett, ha a többi része csak feleolyan jó, mint az első, akkor ezt is bátran ajánlom.
Másik nagy kedvencem a Maximum Ride sorozat volt. Kár, hogy ennek a vége elvileg még nincs magyarra lefordítva. Cska az első három kötet. Persze, ez így is egy egészet alkot...
Oksa Pollock talán? Ebből asszem az első kettő kis kötetecskét olvastam, de abszolút ovlasható, ha valakinek az ilyen low-keyebb vonulat jön be, némileg több szerelemmel.
Nos, remélem valamennyire segítettem, hogy valami jót olvass~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!