Ti hogyan látjátok stephen king Az c. könyv Beverly karakterét?
szerintem az, igen.
Magát, Beverlyt nem kedveltem, de sajnáltam is "családi" körülményei miatt.
A magánélete miatt sajnálom, mind az apját, mind a későbbi társait beleértve.
Ami a személyiségét illeti, pont azt a nőtípust testesíti meg, amit kimondhatatlanul ellenszenvesnek találok, egyedül őt nem tudtam megkedvelni a Vesztesek Klubjából. Igazából már azzal kihozott a sodromból, ahogy az apját kezelte, mániákusan szajkózta, hogy milyen remek ember, miközben egy idióta is levenné fél pillanat alatt, hogy távolabb nem is állhatna ettől a fogalomtól. Állandóan azon agonizált, hogy ő nem elég jó gyerek, és az a totálisan normális, amit az apja csinál vele - ez a mentalitás áldozat részéről történő helyzettorzítás ide vagy oda, rémesen frusztráló.
Számomra nagyon… mesterkélt volt, nem éreztem azt, hogy úgy adná a belülről jövő, valódi énjét, mint a fiúk. Ő kényszeresen a tűzről pattant kis vadmacska akart lenni, aki sokkal, de sokkal keményebb, mint a többi tizenegy éves lány, csak velem persze nem tudta megetetni ezt a maszlagot. Azon túl, hogy ha felhúzzák úgy káromkodik, mint egy kocsis, Beverly egy szemernyit se volt keményebb vagy vagányabb, mint a korabeliek, ugyanúgy két másodpercenként változtatta, kibe szerelmes, mint azok a lányok, akiket megvetett, ugyanannyira el volt vele varázsolva, hogy nő a melle… És mellette még hangsúlyozta is, hogy ezt meg azt rejtve kell tartania, úgy kell csinálnia, mintha nem úgy gondolkozna, ahogy, mert akkor a fiúk azt mondják, olyan mint a többi lány. Az egész csaj viselkedése nekem egy gigantikus, logikai nyaktörés. Másrészről azt kimondottan undorítónak találom, ha valaki egy olyan dologért szól le másokat, amit ő is csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!